Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κέρδισε κάθε χειροκρότημα “Ο Γενικός Γραμματέας” από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση(φωτό-βίντεο)


Για άλλη μια φορά η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έδειξαν το πηγαίο τους ταλέντο πάνω στο σανίδι (με απουσία δύο χρόνων λόγω της πανδημίας) με αφορμή αυτή την φορά το έργο “Ο Γενικός Γραμματέας” του Ηλία Καπετανάκη σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση.



Χθες στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου δόθηκε η πρώτη επίσημη παράσταση η οποία πραγματικά μάγεψε, πήρε τις καλύτερες κριτικές, τα περισσότερα χαμόγελα αλλά και το πιο θερμό χειροκρότημα όλων των παρεβρισκομένων που γέμισαν την αίθουσα.



Οι παραστάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 14 Μαΐου και την Κυριακή 15 Μαΐου στις 21.30 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.


Είναι ευκαιρία να προβληματιστούμε, να γελάσουμε και να ταξιδέψουμε σε μία εποχή τόσο παλιά και τόσο σύγχρονη ταυτόχρονα με συνοδοιπόρο το Θέατρο που τόσο στερηθήκαμε όλοι μας εξαιτίας την πανδημίας.

Περίληψη έργου :

Το Δη.Πε.Θε Αγρινίου φιλοξενεί, ως συμπαραγωγή του, τη Θεατρική ερασιτεχνική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, στο έργο “Ο Γενικός Γραμματεας” του Η. Καπετανάκη. Ο Λάμπρος, πλούσιος επαρχιώτης, ονειρεύεται αξιώματα και τη «μεγάλη ζωή» της Αθήνας. Η υποστήριξη του στον τοπικό βουλευτή με αντάλλαγμα μια θέση στο Δημόσιο, θα είναι το εισιτήριο του για την πρωτεύουσα. Τον πόθο του αυτό, τον μοιράζεται με τη γυναίκα του, Πηνελόπη, που επίσης προσβλέπει σε ένα υψηλό αξίωμα για τον σύζυγό της. Κι όσο εκείνος θα διαπλέκεται στους μηχανισμούς του πελατειακού κράτους, εκείνη θα στροβιλίζεται με χάρη στα αριστοκρατικά σαλόνια.

Παίζουν: Βασίλης Σβίγγος , Γιώργος Πιστιόλας ,Γιάννης Χριστογιάννης, Βασίλης Χριστόπουλος, Νίκος Καρδαρας, Νίκος Διώτης, Μιχάλης Ασημάκης, Άννα- Μαρία Νικολαΐδη, Βάσια Βασιλείου, Ελευθερία Καρδαρά, Μαρία Στραβοδημου, Μαρία Ντελή

Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση

Σκηνικά: Νίκος Βελτσίστας

Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδάκης

Διασκευή: Άννα Ψαρρη






Πηγή: agrinioreport.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια