Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Nα κηρυχθεί η δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ ως τρομοκρατικό χτύπημα έναντι της Ελευθεροτυπίας''


Έχουν περάσει σχεδόν 14 μήνες από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο και μέχρι σήμερα παρά τις έρευνες η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη των δολοφόνων.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου ψάχνει ακόμη απαντήσεις για την εκτέλεση του συζύγου της και ζητά από τις Αρχές να κηρυχθεί η δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ ως τρομοκρατικό χτύπημα έναντι της Ελευθεροτυπίας.


Παραθέτουμε την ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου:

 

Εγώ η χήρα του Γιώργου Καραιβάζ  απαιτώ από την Ελληνική Βουλή η δολοφονία του συζύγου μου  να χαρακτηριστεί

ως τρομοκρατικό έγκλημα

 Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί «χτύπημα» κατά της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου

Στην ερώτηση για το αν ήταν τρομοκρατικό χτύπημα, ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, και για 12 χρόνια επικεφαλής της Ελληνικής Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, απάντησε πως πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκεται το οργανωμένο έγκλημα.

Ερωτηθείς σχετικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε ξεκάθαρα:

Είναι έργο του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση. Οργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Γιώργου ΚαραΪβάζ

Παράλληλα ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει διεθνής νομικός όρος που να δίνει τον σαφή ορισμό της τρομοκρατίας, ώστε με συγκεκριμένα κριτήρια να ενταχθεί ή όχι κάποια πράξη τρομοκρατία:

«Δεν υπάρχει κανένας νομικός όρος που να λέει τι είναι τρομοκρατία.

Παγκοσμίως.

Ουδέποτε έδωσαν έναν ορισμό τι είναι τρομοκρατία.

Άρα είναι στην ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας να το εντάξει .

Είναι οργανωμένο έγκλημα. Ποιος μου λέει πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ή κάποια ποσά από το οργανωμένο έγκλημα δεν καταλήγουν και σε κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις»

Εγώ η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραιβαζ   καλώ όλους εσάς  μαζί μου συμπαραστάτες στον αγώνα μου προκειμένου  να αποδοθεί ο φόρος τιμής στον εκλιπόντα σύζυγο μου από την Ελληνική Βουλή  και να κηρυχθεί η δολοφονία του Γιώργου Καραιβαζ ως τρομοκρατικό χτύπημα έναντι της Ελευθεροτυπίας, γιατί έτσι θα καταδικαστεί πραγματικά η απεχθής αυτή πράξη έναντι στην Ελεύθερη Δημοσιογραφία και στο επάγγελμα του Δημοσιογράφου με θύμα το σύζυγο μου

Ζήτω την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ με καταθέση ερωτήματος προς τη Βουλή καθώς και κινητοποιήσεις από τα μέλη της ΕΣΗΕΑ

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Παρακαλώ κοινοποιήστε το











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια