Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

K. Μακεδονία: Πρωτοφανής η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία των Ενώσεων


Κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων:

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή Αστυνομικών και πολιτών στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς ανά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.



Η αθρόα προσέλευση, αποτέλεσε δείγμα αποδοχής και αγκαλιάς, εκ μέρους του κόσμου, της συλλογικής προσπάθειας όλων των παραπάνω πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων, για την επίτευξη του επιδιωκόμενου ιερού σκοπού.



Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καταφέρνοντας να συγκεντρωθούν περισσότερες από 350 φιάλες αίμα, δείγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας.



Οι Ενώσεις μας, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους τοπικούς φορείς, με την επιφύλαξη για πραγματοποίηση νέων κοινών δράσεων στο εγγύς μέλλον, πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

 

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων

 

Ε.Α.Υ. Ημαθίας

Μούρτης Απόστολος

Ε.Α.Υ. Κιλκίς

Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος

Ε.Α.Υ. Πέλλας

Τσαβδαρίδης Κωνσταντίνος

Ε.Α.Κ.Μ.

Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

Τσαϊρίδης Θεόδωρος

Ε.Α.Υ. Πιερίας

Ξόμαλης Κωνσταντίνος

Ε.Α.Υ. Σερρών 

Αραμπατζής Αναστάσιος

Ε.Α.Υ. Χαλκιδικής

Αρχοντόπουλος Γεώργιος












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια