Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H 9η Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Ορεστιάδας


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκαν ομόφωνο ο Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός των μηνών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021 εώς τον Απρίλιο 2022, ο προϋπολογισμός του έτους 2022 καθώς και αλλαγές ορισμένων Άρθρων του υπάρχοντως καταστατικού.


Η ανακοίνωση:

 Στην Ορεστιάδα, την 20-05-2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «ΗΛΕΚΤΡΑ», πραγματοποιήθηκε η 9η Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας.

     Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα ο Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός των μηνών Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021 εώς τον Απρίλιο 2022, ο προϋπολογισμός του έτους 2022 καθώς και αλλαγές ορισμένων Άρθρων του υπάρχοντως καταστατικού.

     Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο ταμίας της ΠΟΑΣΥ κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος καθώς και φυσική ηγεσία. Ήτοι, οι Υποδιευθυντές της Δ.Α. Ορεστιάδας Α/Υ΄κ. ΑΞΗΣ Χρήστος και Α/Υ΄κ. ΜΑΝΤΑΡΛΗΣ Αθανάσιος, η εκπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ Α/Α΄κ. ΧΑΤΖΑΚΗ Πασχαλιώ, μέλος ΠΟΑΞΙΑ Α/Α΄κ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, η Διοικητής του ΤΔΑ Διδυμοτείχου Α/Α΄κ. ΠΟΥΡΝΑΡΑ Αναστασία, ο πρόεδρος της Ένωσης Αλεξανδρούπολης κ. ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος και η πρόεδρος της Ένωσης Ροδόπης κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα. Επίσης ο επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΑΥ Ορεστιάδας κ. ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ Παντελής, ο πρόεδρος ΙΡΑ κ. ΛΥΤΡΑΣ Κωνσταντίνος και ο Αντιπρόεδρος Βιομ. Και Βιοτεχνών Έβρου και φίλος της Αστυνομίας κ. ΠΕΝΤΙΔΗΣ Βλάσιος.





     Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν την Δ.Α. Ορεστιάδας, έκανε μνία για τα γεγονότα που σημάδεψαν την Διεύθυνση μας στα επισόδεια των Καστανεών τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2020.

    Επίσης, μίλησε για την επιτυχία της ΠΟΑΣΥ ως προς το βαθμολόγιο, για την μεγάλη επιτυχία όσο αφορά τη μεταφορά ψυχασθενών έπειτα Εισαγγελικών παραγγελιών αλλά και στον αγώνα της ΠΟΑΣΥ για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του αστυνομικού.





   Τέλος, ακολούθησε ομιλία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ για τον συνεχή αγώνα που γίνεται για το καλό όλων των συναδέλφων και συζητήθηκαν απορίες που υπήρχαν μεταξύ των παρευρισκομένων μελών της Ένωσής μας τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Ταμία της ΠΟΑΣΥ σε ζητήματα μισθολογικής, βαθμολογικής και οικονομικής φύσεως.


Με εκτίμηση,


 














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια