Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Συγκινημένη βγήκε από τη φυλακή - "Νιώθω δικαιωμένη" [Εικόνες - Βίντεο]

Ιδιαίτερα συγκινημένη που βγήκε από τη φυλακή, η Έλενα Πολυχρονοπούλου έπεσε αμέσως στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων




Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, η πρώην παίκτρια του Power of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου, βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά από οκτώ μήνες.



Η προφυλάκιση της ίδιας και του συντρόφου της, ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Ρεγκινίδη, αποφασίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, καθώς κατηγορήθηκαν για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο και στα Νότια Προάστια.


Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της.



Ιδιαίτερα συγκινημένη που βγήκε από τη φυλακή, η Έλενα Πολυχρονοπούλου έπεσε αμέσως στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων. Εκεί, εκτός από τους γονείς της, ήταν και αρκετοί φίλοι της.
"Φυλακή, αυτή η λέξη τα λέει όλα. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να φύγω τρέχοντας να πάω στους γονείς, στους φίλους μου, σε όσους με στήριξαν και τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης εν καιρώ. Θέλω να πάω λίγο να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω. Θα τα συζητήσουμε όλα.
Υπάρχουν άνθρωποι που με στήριξαν, η αλήθεια είναι, και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Εύχομαι να είναι καλά και να τους συναντήσω έξω. Νιώθω δικαιωμένη σίγουρα και η μεγαλύτερη δικαίωση θα έρθει στο δικαστήριο" είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.
Μητέρα της Πολυχρονοπούλου: Έχουμε διαχωρίσει τη θέση μας από τον πρώην σύντροφό της

Η μητέρα της, η οποία βρέθηκε έξω από τον Κορυδαλλό, μίλησε στην εκπομπή "T-live" και την Τατιάνα Στεφανίδου και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.






Έλενα Πολυχρονοπούλου: "Νιώθω προδομένη, ερωτεύτηκα τον λάθος άνθρωπο" - Η απολογία της για την κοκαΐνη

"Ξαναγεννιέται το παιδί μας, ξαναγεννιόμαστε κι εμείς. Είναι το πρώτο βήμα γιατί έχουμε κι ένα δικαστήριο μπροστά, αλλά είναι ένα βήμα προς τη δικαίωση. Όλη τη βδομάδα περιμένω αυτό, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Θέλω να τη σφίξω στην αγκαλιά μου, έξω πια από τις φυλακές. Είμαι μουδιασμένη, είμαι χαρούμενη, έχουμε τρέξει πολύ. Θέλω να ανακουφιστεί κι εκείνη και να ηρεμήσει. Ήταν δύσκολα για εκείνη.

Το να είσαι αθώος και να βρεθείς στη φυλακή από το πουθενά γιατί έχει εμπλοκή κάποιος άλλος, είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε διαχωρίσει τη θέση μας από τον πρώην σύντροφό της. Δεν είχε ποτέ καμία εμπλοκή στην υπόθεση" είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια