Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον Ειδικό Φρουρό Ιωάννη Καλανδαρίδη τίμησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή


Σε τιμητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τη Δευτέρα 16 Μαΐου, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Ειδικό Φρουρό ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗ Ιωάννη για τη Τρίτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας.

Στην Εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β΄ καθώς και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Ελευθέριος ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.


Στην Εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστη ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Α/Α΄ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Χρήστος, Διοικητής της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ο οποίος δήλωσε το μεγάλο Θαυμασμό του για τις Επιτυχίες των Ελλήνων Πρωταθλητών και ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ανάμεσα τους τιμήθηκε και ένας Αστυνομικός της Υπηρεσίας μας.

Δήλωση του Ειδικού Φρουρού ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗ Ιωάννη:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία και την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) που μου δίνει τη δυνατότητα να καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια