Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη συναντήθηκε η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας


Συνάντηση της Ένωσής μας με το Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ Ιγνάτιο».

 

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΚΑΪΤΕΖΙΔΗ Ιγνάτιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τον κύριο Δήμαρχο και συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος καθότι η ιδιότητά του ως Προέδρου του Δ.Σ. Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, ταυτίζεται με τον τοπική αρμοδιότητα της Ένωσης μας.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε μια στενότερη επαφή και συνεργασία στο μέλλον, θέτοντας προτάσεις και αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις για ουσιαστικές πρωτοβουλίες που θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στην καθημερινότητα των συναδέλφων μας και στην προσπάθεια που καταβάλλεται εκ μέρους των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος




Πηγή:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια