Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκίνηση! Ο πατέρας του Άλκη για πρώτη φορά στο γήπεδο του Άρη μετά τη δολοφονία


Συγκίνηση, έντονη συναισθηματική φόρτιση! Ο πατέρας του Άλκη βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο του Άρη μετά τη δολοφονία του 19χρονου που “έσβησε” την 1η Φεβρουαρίου!


Ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, μαζί με αντιπροσωπεία βετεράνων του Άρη έδωσαν το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές. Τους βετεράνους εκπροσώπησαν οι Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κώστας Παπαϊωάννου, Κώστας Δράμπης, Κλήμης Γούναρης, Γιώργος Κολτσίδας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Γιώργος Φοιρός, Άγγελος Σπυρίδων και Γιάννης Τζιφόπουλος.

Η συνάντηση έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Χαριλάου, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν στον Αριστείδη Καμπανό τα αναμνηστικά από το πρόσφατο φιλικό που έγινε στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας στη μνήμη του Άλκη.



Ο πατέρας του Άλκη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ μεταξύ άλλων έλεγε…: «…ήσασταν τα είδωλα μου όταν ήμουν μικρός σας ευχαριστώ …», κάνοντας παράλληλα μια βόλτα με τους βετεράνους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αριστείδης Καμπανός βρέθηκε για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά τη δολοφονία του γιου του.


Πηγή: thesstoday.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια