Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στερεά: Το «δώρο» του Στρατηγού στους αστυνομικούς


Άμεση συνεργασία με όλες τις Διευθύνσεις και με όλο το έμψυχο δυναμικό, οι πρώτες προτεραιότητές του στο σύντομο χρονικό διάστημα που είναι επικεφαλής της ΓΕΠΑΔ Στερεάς.

Στην ευθύνη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ήταν το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής που διήνυσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο 21 Μαΐου προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας - κυρίως - της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, ήταν υπεύθυνες για την ομαλή ροή των εκατοντάδων οχημάτων που διέσχισαν την περιοχή από τα όρια της Μαγνησίας μέχρι τα όρια με την Αττική. Μια απόσταση 298 χιλιομέτρων από τα 498 χιλιόμετρα συνολικά της διαδρομής ΟΑΚΑ - Διόδια Μαλγάρων!


Το γεγονός ότι «δεν άνοιξε μύτη» τόσο στον πηγαιμό αλλά κυρίως στο γυρισμό 22.000 και πλέον οπαδών και φίλων του Δικέφαλου του Βορρά, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγο Σπυρίδων Σκλάβο, που έστειλε στις παραπάνω Διευθύνσεις ευθύνης του, τις ευχαριστίες του και τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς που εφάρμοσαν επιτυχώς τα μέτρα. Άλλωστε και ο ίδιος ήταν «στο πόδι» από το πρωί του Σαββάτου, μέχρι που ξημέρωσε ο ήλιος την Κυριακή, όταν και το τελευταίο λεωφορείο είχε αφήσει πίσω του τη Φθιώτιδα!


Έτσι με απόφασή του, χορηγείται σε όλο το προσωπικό που απασχολήθηκε και εργάστηκε ακόμη και πέραν του ωραρίου του μία (1) ημερήσια ανάπαυση.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο Στρατηγός σκέφτεται και ανταμείβει τους αστυνομικούς του. Αν και μετρά μόλις κάτι παραπάνω από 1,5 μήνα στη θέση του ΓΕΠΑΔ Στερεάς, έχει ξαναδώσει επιπλέον ρεπό στους αστυνομικούς που βοήθησαν στην επιτυχημένη αστυνόμευση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών (7-9/4/22), όπου συμμετείχαν Πρωθυπουργοί ξένων κρατών και ανώτατοι πολιτικοί αξιωματούχοι σχεδόν 10 χωρών.

Τα παραπάνω, σε αντιδιαστολή με τα λεγόμενα κάποιων που φαίνεται ότι «ξεβολεύτηκαν» και θέλησαν να τον παρουσιάσουν ως αυστηρό και τυπικό. Αν βέβαια η αυστηρότητα έχει να κάνει με την καλύτερη εκτέλεση των αστυνομικών τους καθηκόντων, τότε σίγουρα είναι προς όφελος των πολιτών, που ομολογουμένως έχουν αρκετά παράπονα στην ποιότητα των αστυνομικών υπηρεσιών.

Πρόσφατα, ο Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος συναντήθηκε και με τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων και των πέντε νομών ευθύνης του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανταποκρίθηκε άμεσα στην εξέταση των προβλημάτων τους.



Όπως αναφέρεται άλλωστε στο κοινό δελτίο τύπου των Ε.Α.Σ.Υ. Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, «Ο κ. Γενικός το σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, έδειξε γνώστης των προβλημάτων των Διευθύνσεων και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματά μας, δεσμεύτηκε δε, ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις στις έδρες των Διευθύνσεων».

Γενικά ο νέος ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, έχει επιδείξει από την πρώτη στιγμή τη διάθεση για στενή συνεργασία με τις Διευθύνσεις και το έμψυχο δυναμικό τους, επιδιώκοντας την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αν και η δική μας αποστολή δεν έχει κάποια σχέση με την αποστολή του κ. Σκλάβου, επειδή όμως βαδίζουμε σε κοινούς δρόμους στο πλαίσιο της ενημέρωσης, θα έχουμε την ευκαιρία να τον κρίνουμε σε βάθος χρόνου, όπως κρινόμαστε βέβαια κι εμείς καθημερινά, για την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες.

Πηγή:  lamiareport.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια