Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκας: «Ποιος έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να βαράνε;»



Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος «Λουξ» που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ, για τα όσα έγιναν στις κερκίδες του γηπέδου, τον ρόλο της αστυνομίας σημειώνοντας πως 2.500 αστυνομικοί και 680 σεκιούριτι δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τα πυρομαχικά που θύμιζαν όπως λέει... Ουκρανία!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Μία μεγάλη απογοήτευση για έναν τελικό που προετοιμάζαμε επί 3 μήνες και δεν καταφέραμε να μην έχουμε επεισόδια. Η Αστυνομία μας ενημέρωνε πως 2.500 αστυνομικοί και 680 σεκιούριτι δεν θα επιτρέψουν να περάσει μέσα τίποτα και πέρασαν τόσα πυρομαχικά που δεν έχουν πέσει στον πόλεμο της Ουκρανίας. Δεν κατηγορώ μόνο την αστυνομία, αλλά 100 μπαχαλάκηδες πήγαν να χαλάσουν τη γιορτή του ποδοσφαίρου, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ».





Για να προσθέσει: «Όταν ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος έπεφταν κροτίδες και παιδάκια ήταν δακρυσμένα. Μπορεί η αστυνομία να βρει από τα βίντεο όσους πετούσαν τις φωτοβολίδες και συμμετείχαν στα επεισόδια. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν, βάζοντας οπαδούς τους σε ομάδες περιφρούρησης για να προσέχουν τους υπόλοιπους. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, βάλαμε σύρματα, δίχτυα, ότι μπορούσαμε».



Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Το τελετουργικό έγινε όπως το είχαμε προγραμματίσουμε, όποιοι πήγαιναν να ζυγώσουν στα αποδυτήρια τους χτυπούσαν οι αστυνομικοί. Ποιος έδωσε την εντολή; Δεν μπορεί κάποιος να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή και τον χτυπάν; Αν θέλουν να μην αποκρύψουν τίποτα, μπορούν να το κάνουν και με το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες μπορεί να γίνει».

Πηγή: metrosport.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φταίνε αυτοί που ενέκριναν την μετακίνηση 20000 οπαδών και τώρα τους δουλεύουν ότι φταίνε κιόλας. Κανείς δεν ειχε τα κοτσια να γίνει ο τελικός μόνο με παρουσία λίγων φιλάθλων. Στερήθηκε την αστυνόμευση όλη η Ελλάδα για το γήπεδο των Α.Ε. . Κουβάλησαν αστυνομικούς απ' όλη την Ελλάδα και πληρώνει ο Έλληνας πολίτης τα εκτός εδρας.
Αυτή είναι η Ελλαδίτσα μας.