Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σλούκας: Να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο Βελιγράδι


Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης για το Βελιγράδι εκεί όπου θα διεκδικήσει την τέταρτη Euroleague της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό της Πέμπτης την Αναντολού Εφές και ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν αρχικά στον τελικό και έπειτα στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Είναι μεγάλη επιτυχία για μας που βρισκόμαστε εδώ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, με τον κόσμο μας. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και πρωταθλήτρια, αλλά θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλές πιθανότητες να παλέψουμε και να βρεθούμε στον τελικό. Έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final 4. Είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε στην τετράδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν... καλοβλέπουμε τον τελικό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπορεί να μην έχουμε ξανά μια τέτοια ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».


Σε ο,τι αφορά τη στήριξη του κόσμου, ο διεθνής γκαρντ ανέφερε: «Ο κόσμος μας, μας βοήθησε πολύ, είναι υποστηρικτικός. Είναι συγκλονιστικό το χειροκρότημα που πήραμε μετά το χαμένο Game 2 με τη Μονακό. Ελπίζω να είναι το ίδιο υποστηρικτικός και στο Βελιγράδι. Το πρώτο μου όνειρο έγινε πράξη, ελπίζω να έρθει και η κούπα και να γίνει και το δεύτερο όνειρό μου».

Πηγή: naftemporiki.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια