Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ:Ενημερωτική συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.




Πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Μαΐου 2022, η πρώτη εθιμοτυπική - ενημερωτική συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με τον νέο Πρόεδρο του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο ΜΑΝΩΛΗ παρουσία και μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο του Ταμείου καλή και παραγωγική θητεία, επισημαίνοντας ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα προσβλέπει στην εποικοδομητική συνεργασία και στο διάλογο έτσι ώστε ο θεσμικός μας ρόλος να υπηρετείται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, όπως εκφράζεται και δια των εκπροσώπων του στο Δ.Σ. του Ταμείου, ενδιαφέρεται και αγωνιά για την αποτελεσματική λειτουργία του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. και για την διαχείριση των οικονομικών του επ’ ωφελεία όλων των ασφαλισμένων, όπως αποδεικνύεται τούτο καθημερινά με τα αιτήματα που προβάλλουμε αλλά και από τη θετική έκβαση πολλών εξ αυτών.

Ο κ. Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. εξέφρασε την κατανόησή του και μας διαβεβαίωσε ότι λαμβάνει υπόψη του τον προβληματισμό που του μεταφέρει η Ομοσπονδία μας με στόχο την επίλυση και όχι τη διαιώνιση των προβλημάτων που καλείται κάθε φορά να αντιμετωπίσει ο ασφαλιστικός μας φορέας.

   Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια