Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Τρομακτικό «παιχνίδι» παιδιών – Πετάγονται μπροστά σε αυτοκίνητα για να «τεστάρουν» αντοχές


Οδηγός περιγράφει την νέα επικίνδυνη πρόκληση





Ένα επικίνδυνο «παιχνίδι» έχει εμφανιστεί στο Βόλο, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, παιδιά πετάγονται μπροστά στα αυτοκίνητα, με στόχο να «τεστάρουν» τις αντοχές τους και να δείξουν πόσο ατρόμητα είναι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», η συγκεκριμένη πρόκληση έχει τρομοκρατήσει τους οδηγούς, ειδικά αυτούς που κινούνται σε σκοτεινούς δρόμους που τα περιθώρια αντίδρασης είναι πιο μικρά. Μάλιστα, οι οδηγοί ανταλλάσσουν συμβουλές μεταξύ τους για τα σημεία που έχουν πεταχτεί παιδιά.

Χαρακτηριστιστικά, στο «Live News» μίλησε ο εκπαιδευτής οδηγών Βασίλης Καλλίας που είναι κάτοικος του Βόλου και παραλίγο να πατούσε ένα παιδί, που πετάχτηκε μπροστά του. «Ένα αγόρι πέρασε και προκαλούσε τα αυτοκίνητα», είπε και πρόσθεσε ότι «πιστεύω πως έχει πάρει διαστάσεις».

Όπως σημείωσε, χάρη στα αντανακλαστικά του δεν οδήγησε κάποιο παιδί ή τον ίδιο στο νοσοκομείο, ενώ πρόσθεσε ότι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και πάντα να έχουν την προσοχή τους στον δρόμο, καθώς το επικίνδυνο «παιχνίδι» δυστυχώς βρίσκει μιμητές.
Πηγή:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια