Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον κύριο Αρχηγό συναντήθηκε η Ένωση Λέσβου


Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι κύριοι Μαυραγάνης και Λιότσος:

Την 17/05/2022, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστου και του Οργανωτικού Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΛΙΟΤΣΟΥ Σπυρίδων, συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κο ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο. 

Αφού συγχαρήκαμε τον κο Αρχηγό για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού της Διευθύνσεώς μας. Ειδικότερα αναφερθήκαμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες Υπηρεσίες, κυρίως εξαιτίας της υποστελέχωσής τους, αλλά και λόγω των συνεχών μετακινήσεων του αστυνομικού προσωπικού από την Υπηρεσία τους για μέτρα τάξης και για την πλήρωση αναγκών άλλων Υπηρεσιών. Εκφράσαμε την ανησυχία μας για τον τρόπο λειτουργίας των περιφερειακών Αστυνομικών Τμημάτων την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς η στελέχωση των νεοϊδρυθέντων Α.Τ. Πολιχνίτου και Ερεσού – Αντίσσης με αστυνομικό προσωπικό από Αστυνομικά Τμήματα της Διευθύνσεως μας έχει δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων σε όλες τις Υπηρεσίες. Αναλύσαμε τις ιδιαιτερότητες του νησιού (μεταναστευτικό, εδαφική αρμοδιότητα Αστυνομικών Τμημάτων κ.α.), καταθέσαμε προτάσεις για την απεμπλοκή του αστυνομικού προσωπικού από σημαντικό αριθμό μέτρων τάξης, ημερήσιων διαθέσεων κ.λ.π. και ζητήσαμε άμεση στελέχωση των ανωτέρω νεοϊδρυθέντων Αστυνομικών Τμημάτων με προσωπικό από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

​ Ο κος Αρχηγός, αφού μας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια το προσωπικό που υπηρετεί στη Δ.Α. Λέσβου για την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία, μας δήλωσε ότι θα είναι δίπλα μας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή των προβλημάτων μας.

 

 

                                                                            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας                     

 ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος                                                         ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Αθανάσιος













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια