Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία Σκαφτούρου: Γεωργιανός ο εκτελεστής του "Θείου Τζο" - Τον πρόδωσε η προφορά του

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο βασικός από τους τρεις εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, εκστομίζοντας ελληνικές λέξεις, είχε προφορά που παρέπεμπε σε άτομο από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πιθανότατα τη Γεωργία.




Πιθανότατα Γεωργιανός είναι ο εκτελεστής του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του "Θείου Τζο", Γιάννη Σκαφτούρου.



Η "ταυτοποίηση" φωνής του δολοφόνου με το καλάσνικοφ, που φώναζε "Γιάννη, Γιάννη", τοποθετεί εκτελεστές αυτής της εθνικότητας από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, να βρίσκονται πίσω και από άλλα συμβόλαια θανάτου, ενδεχομένως από το ίδιο "γραφείο ενοικιαζόμενων εκτελεστών".


Από τις καταθέσεις των παρευρισκόμενων στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα, προκύπτει ότι ένας και ο βασικός από τους τρεις εκτελεστές του, εκστομίζοντας ελληνικές λέξεις, είχε προφορά που παρέπεμπε σε άτομο από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πιθανότατα τη Γεωργία.



Ο επονομαζόμενος "Γεωργιανός" πλέον, εκτελεστής, ήταν εκείνος που με την εισβολή στον χώρο διέταξε στα ελληνικά όλους να πέσουν στο έδαφος και κινούμενος προς τον "Θείο Τζο", φώναξε "Γιάννη, Γιάννη", κάτι που έκαναν και οι δύο συνεργοί του.

Δύο από τους δολοφόνους είχαν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αγρότη, συγγενή του θύματος, όταν εκείνοι μετά την μηχανική βλάβη που υπέστη η μοτοσυκλέτα, επιχείρησαν να αρπάξουν το αγροτικό αυτοκίνητό του για να διαφύγουν από την περιοχή.

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια