Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλωσορίζουμε τον νέο Διευθυντή της Δ.Ε.Ε. και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα


Άρθρο των, ΓΚΟΥΜΑ Βρεττού (Ειδικού Γραμματέα Τύπου & Μ.Μ.Ε. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.) και ΠΟΥΛΙΟΥ Δημήτρη (αντιπροσώπου της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.)


Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία από τις οποίες προέκυψε νέα Ηγεσία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καινούρια της καθήκοντα και ελπίζουμε να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό προχωρώντας στις αναγκαίες τομές και παρεμβάσεις για μια Αστυνομία σύγχρονη και αποτελεσματική.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μετά από αρκετά χρόνια έγινε αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση της Υπηρεσίας,. Νέος Διευθυντής ανέλαβε ο Ταξίαρχος ΜΗΛΙΩΤΗΣ Χρήστος που αντικατέστησε την, επί σειρά ετών, Δρ. ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, Υποστράτηγο ε.κ. Ευχόμαστε στην τέως Διευθύντρια να απολαύσει τον συντάξιμο βίο της και την ευχαριστούμε για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στη Δ.Ε.Ε.

Στον νέο ταξίαρχο ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζει και να εξελίσσει το Εγκληματολογικό, όπως έπραττε η προκάτοχός του, διατηρώντας τη Δ.Ε.Ε. στην κορυφή των Υπηρεσιών που αποδεδειγμένα τυγχάνουν της εμπιστοσύνης των πολιτών, λόγω των υψηλών ποσοστών εξιχνίασης υποθέσεων και των αδιαμφισβήτητων και επιστημονικά τεκμηριωμένων αποτελεσμάτων της, συμβάλλοντας καταλυτικά στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

Αναμφισβήτητα, η αποτελεσματικότητα και οι επιτυχίες του Εγκληματολογικού είναι απόρροια της συνεργασίας του προσωπικού που το στελεχώνει, το οποίο εκτελεί τα καθήκοντά του με επαγγελματισμό, ζήλο και φιλότιμο.

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του Εγκληματολογικού, που μας στήριξαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν στα Όργανα της Ε.ΑΣ.Υ. Αθηνών το 2019 . Από την πλευρά μας καταβάλλουμε καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων και θέλουμε να πιστεύουμε πως φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και επειδή ουδείς είναι αλάθητος, η συζήτηση με τους συνάδελφους και ο ενστερνισμός των ανησυχιών τους για ζητήματα που αφορούν τον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ, μας κάνει καθημερινά καλύτερους αστυνομικούς και συνδικαλιστές ώστε να τους εκπροσωπούμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Οδεύοντας προς τη λήξη της θητείας μας, ζητούμε για ακόμα μία φορά την στήριξη και τη μαζική συμμετοχή των μελών μας, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας.




Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»
Πηγή: easya.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια