Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για τα μάτια μιας κοπέλας η συμπλοκή στο Άλσος Βεΐκου


Μαθητές από δύο σχολεία είχαν πάει χθες το πρωί εκδρομή στο Άλσος Βεΐκου. Το ένα ήταν το γυμνάσιο στο οποίο πήγαινε ο 14χρονος. Σύμφωνα με την αστυνομία πέντε μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου προσέγγισαν δύο ανηλίκους από το άλλο σχολείο, τους έβρισαν και στη συνέχεια του χτύπησαν. Ένας από τους δράστες απείλησε με μαχαίρι τον έναν τραυματία και ο φίλος του προσπάθησε να του πάρει το κινητό. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν επειδή ένας από τους παθόντες είχε απαθανατιστεί σε βίντεο να χορεύει με μία κοπέλα από το γυμνάσιο των δραστών και έτσι θέλησαν να του επιτεθούν.


Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι καθηγητές επενέβησαν και αποκλιμακώθηκε η ένταση. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της απειλής, της απόπειρας κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα ανηλίκων .






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια