Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκαριστικό τροχαίο στην Αλίαρτο: ΙΧ αναποδογύρισε και το "πάτησε" φορτηγό [εικόνες]

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Μούλκι Αλιάρτου, όταν φορτηγό συγκρουστηκε με αυτοκίνητο, με τον οδηγό και τον συνοδηγό του ΙΧ να μην πιστεύουν ότι βγήκαν ζωντανοί.





Ως εκ θαύματος σώθηκαν οδηγός και συνοδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με φορτηγό, σε τροχαίο ατύχημα στο Μούλκι Αλιάρτου, στην περιοχή της Βοιωτίας.



Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος permissos.gr, το φορτηγό παραβίασε STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο,στην επαρχιακή οδό Αλιάρτου-Ακραιφνίου, στην είσοδο της Κωπαΐδας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να πέσουν στο παρακείμενο κανάλι.

Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε κυριολεκτικά κάτω από το φορτηγό. Περαστικοί και αυτόπτες μάρτυρες ανατρίχιασαν από την τρελή πορεία των οχημάτων, ενώ ανακουφίστηκαν όταν είδαν τον οδηγό και τον συνοδηγό του ΙΧ να βγαίνουν ζωντανοί και χωρίς κανένα χτύπημα, με τους ίδιους να μην μπορούν να πιστέψουν στην απίστευτη τύχη τους μέσα στην ατυχία τους.

Τροχαίο - Αλίαρτος

Τροχαίο - Αλίαρτος

Τροχαίο - Αλίαρτος

Τροχαίο - Αλίαρτος
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια