Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελένη Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι ξανά οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας



Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.




Ομόφωνα ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκαν ο 24χρονος Ροδίτης και ο 22χρονος Αλβανός που βίασαν και δολοφόνησαν άγρια την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2008.


Η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε την ετυμηγορία, κηρύσσοντας ενόχους τους κατηγορουμένους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για ομαδικό βιασμό.


Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του δεν διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη απόφαση που έκρινε τον Ροδίτη 22χρονο συγκατηγορούμενο του ενόχους.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στους κατηγορουμένους ελαφρυντικά, προσδοκώντας να "σπάσουν" την ποινή της ισόβιας και της 15ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί πρωτοδίκως στους εντολεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι, οι κατηγορούμενοι κακοποίησαν σεξουαλικά την Ελένη Τοπαλούδη και όταν η φοιτήτρια απείλησε πως θα τους καταγγείλει, την χτύπησαν βάναυσα και στην συνέχεια ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση την μετέφεραν σε απόκρημνη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, ξέσπασε σε κλάματα συγκινημένος, ενώ η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, δεν βρέθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας.

ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

Σε συμπαράσταση στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλουδη βρίσκονται μεταξύ άλλων στο δικαστήριο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜΕΡΑ25.

ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

 

Ζητούμενο για τους γονείς της άτυχης κοπέλας, ήταν εξ αρχής να μην μειωθεί ούτε ημέρα η ποινή για τον βασανιστικό θάνατο της Ελένης, αλλά και να εκτίεται "μέχρι τέλους" η ισόβια κάθειρξη για ειδεχθή εγκλήματα και αντίστοιχα αδικήματα με θύματα γυναίκες.

ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια