Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΟΑΚΑ: Και ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες


Παρά το γεγονός ότι οι έλεγχοι ήταν εξονυχιστικοί και έγινε ειδικός σχεδιασμός από την ΕΛ.ΑΣ. υπήρξαν πολλά αντικείμενα τα οποία πέρασαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και σημειώθηκαν επεισόδια με οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο στο ταρτάν του σταδίου. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί συνέλαβαν 17 άτομα ηλικίας 15 έως 41 ετών. 

 Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Στην κατοχή ορισμένων εξ αυτών βρέθηκαν 18 βεγγαλικά, 12 ναυτικές φωτοβολίδες, 10 καπνογόνα, 10 βεγγαλικά με φυτίλι και 2 πυρσοί. Οι αστυνομικοί αναλύουν το οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και έχουν ήδη ταυτοποιήσει και άλλα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στο bloko.gr πως τις ημέρες πριν τον τελικό λήφθηκαν μέτρα ώστε να αποφευγχθούν επεισόδια έξω από συνδέσμους οπαδών στην Αττική.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια