Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πλαγιάρι Θέρμης: Το κουμπί πανικού έσωσε τον ταξιτζή από τους δράστες - Αμεση και αποτελεσματική η επέμβαση της Ασφάλειας Θέρμης


Νύχτα τρόμου έζησε ένας 57χρονος οδηγός ταξί το βράδυ της Τετάρτης (4/5).

Συγκεκριμένα, ένας 39χρονος Έλληνας μαζί με άλλο άτομο το οποίο αναζητείται, επιβιβάστηκαν σε Ταξί και αφού οδήγησαν τον 57χρονο οδηγό στο Πλαγιάρι, στην περιοχή της Οσίας Ξένης, 
με χρήση σωματικής βίας και απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν την κερματοθήκη του οχήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr, o οδηγός του ταξί πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού και να ενημερωθεί έτσι το Κέντρο των ταξί για το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και άλλους συναδέλφους του που βρίσκονταν στην περιοχή. 

Οταν ο ένας εκ των δύο δραστών αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός είχε πατήσει το κουμπί εντοπισμού/κινδύνου τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 39χρονος πριν την αποχώρησή του ακινητοποιήθηκε από τους προστρέξαντες οδηγούς και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης που έσπευσαν άμεσα.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες, μαζί με ένα ακόμα άτομο, πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας και απειλή αιχμηρού αντικειμένου από 34χρονο ημεδαπό, προσωπικά του αντικείμενα καθώς και μια τραπεζική κάρτα.

Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί στον Ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ για τον άλλον δράστη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
*φωτο αρχείου













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια