Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό παρέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας


Επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Κ.Α.Θ.) και στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.).– Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού».



Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησαν επισκέψεις στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Δ.Α.Κ.Α.Θ. και στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα Ε.Κ.Α.Μ.



Κατά την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της Δ.Α.Κ.Α.Θ. πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το Διευθυντή της Υπηρεσίας Ταξίαρχο κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ Αριστείδη και με μέλη της Ένωσής μας όπου και συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις που απασχολούν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, όπου οι αφιξοαναχωρήσεις στον Αερολιμένα αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.


Ομοίως, κατά την επίσκεψή μας στους χώρους της Ε.Κ.Α.Μ, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με το Διοικητή του Τμήματος Ε.Κ.Α.Μ. Θεσσαλονίκης Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΗ Αντώνιο καθώς και με μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στο επίλεκτο αυτό τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.



Ανταποκρινόμενη άμεσα στα αιτήματα μελών μας των υπηρεσιών αυτών, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, η Ένωσή μας προχώρησε στην παράδοση σύγχρονων μονάδων ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρίας Dell και επιτραπέζιων οθονών της εταιρίας Xiaomi Mi 23.8’’ , απόλυτα συμβατών με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την υποστήριξη του δικτύου POL.



Η Ένωσή μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και να στηρίζει εμπράκτως τα μέλη της, συνεπικουρώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια