Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αδιανόητη τραγωδία στο Νέο Ψυχικό – Βρήκε φρικτό θάνατο προσπαθώντας να γλιτώσει από τη φωτιά




Πήγε να βγει στην ταράτσα, αλλά δεν πρόλαβε - Λίγες ώρες πριν είχε γίνει γιαγιά




Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό, όπου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς εντοπίστηκε μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.



Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Παρίτση 44 στο Νέο Ψυχικό, πιθανόν στον χώρο της κουζίνας. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η πυρκαγιά μάλλον ξεκίνησε από λάδι.

Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια κατάσβεσης και ελέγχου του κτιρίου εντόπισαν την άτυχη 63χρονη στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου.


Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της δεν ήταν η ένοικος του διαμερίσματος, όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά η ένοικος του τρίτου ορόφου.


Η 63χρονη μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, βγήκε στις κοινόχρηστες σκάλες και μέσα στους πυκνούς καπνούς προσπάθησε να βγει στην ταράτσα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και έπαθε ασφυξία από τις αναθυμιάσεις. Τη σορό της γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγική ειρωνεία είναι πως λίγες ώρες προτού βρει τραγικό θάνατο, η 63χρονη είχε γίνει γιαγιά, καθώς η κόρη της έφερε στον κόσμο το μωρό της.



Σημειώνεται πως από τη φωτιά δεν απειλήθηκαν άλλα διαμερίσματα του κτιρίου, ενώ προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διεξάγει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.


Πηγή: www.debater.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια