Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ξεδιάντροπα τσιράκια των σιωνιστών - Απαγόρευσαν μηχανοκίνητη πορεία της Παλαιστινιακής Παροικίας, για την οποία είχε ζητηθεί και είχε δοθεί άδεια''


Η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας οργανώνει κάθε χρόνο μια μηχανοκίνητη πορεία για να τιμήσει την επέτειο της Νάκμπα, της Μεγάλης Καταστροφής του παλαιστινιακού λαού το 1948 και της εκδίωξής του από τα πατρογονικά εδάφη. Το ίδιο αποφάσισε και φέτος. Η πορεία είχε αποφασιστεί πριν από καιρό, όμως η ημερομηνία πραγματοποίησής της συνέπεσε με την εν ψυχρώ δολοφονία της αγωνίστριας παλαιστίνιας δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Ακλεχ και τα γεγονότα που έγιναν στην κηδεία της, με τους σιωνιστές μπάτσους να ξυλοκοπούν ακόμα και τους ανθρώπους που μετέφεραν το φέρετρό της από το νοσοκομείο στη χριστιανική εκκλησία για την επικήδεια τελετή (δείτε εδώ).

Η πορεία είχε οριστεί για χθες στις 11 το πρωί, με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο και κατάληξη την πρεσβεία του σιωνιστικού μορφώματος στην Κηφησίας και Κατεχάκη. Λίγα χιλιόμετρα δρόμος. Η Παλαιστινιακή Παροικία ζήτησε άδεια από την αστυνομία (πράγμα που δεν θα έκαναν ελληνικές οργανώσεις). Η άδεια δόθηκε, όμως όταν άρχισαν να συγκεντρώνονται οι Παλαιστίνιοι της Ελλάδας, εμφανίστηκε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας και τους είπε ότι η πορεία απαγορεύτηκε με «άνωθεν εντολή».

Η πορεία δεν έγινε. Προφανώς χτύπησαν τα τηλέφωνα από την πρεσβεία των σιωνιστών προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία αναγόρευσε το σιωνιστικό μόρφωμα σε ρυθμιστή της εσωτερικής νομιμότητας. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν υπήρχε κανένα τυπικό πρόσχημα (είχε ζητηθεί και είχε δοθεί άδεια), παρά μόνο η απαίτηση των σιωνιστών, οι οποίοι -με την αμέριστη βοήθεια της αμερικανόδουλης κυβέρνησης Μητσοτάκη- απαγορεύει και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα, όταν αυτό αφορά την καταγγελία της βάρβαρης πολιτικής της έναντι του παλαιστινιακού λαού.

Τα σύντομα βίντεο που ακολουθεί το δανειστήκαμε από την ιστοσελίδα της οργάνωσης Πανεπιστημιακή Νεολαία Ελλάδας (Fateh). Eίναι ντοκουμέντα της πορείας που είχε άδεια 
πραγματοποίησης και δεν έγινε, γιατί απαγορεύτηκε ενώ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει:





φωτό: Η παλαιστίνια πιτσιρίκα δεν μπόρεσε να διαδηλώσει μαζί με τους γονείς της.

Πηγή: eksegersi.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια