Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβόλησαν στο κεφάλι μετανάστη από το Πακιστάν


Στο τριχωτό της κεφαλής δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας βολίδα από αεροβόλο όπλο ένας 26χρονος, υπήκοος Πακιστάν, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης επέβαινε σε ταξί, το οποίο ελάττωσε ταχύτητα μπροστά στο θύμα και ο οπλοφόρος άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τον νεαρό. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου υπεβλήθει σε μικρή επέμβαση και ράμματα και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.


Μέλη της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό υποστηρίζουν ότι πρόκειται για επίθεση ακροδεξιών. Καταγγέλλουν ότι ο 26χρονος ήταν μαζί με φίλους του, όλοι τους φορούσαν παραδοσιακά ενδύματα τού Πακιστάν, καθώς εόρταζαν την Ημέρα του Εΐντ, και ο δράστης πριν ανοίξει πυρ εξαπέλυσε ύβρεις προς τους μουσουλμάνους.


Τα στελέχη της Ασφάλειας έχουν αναλάβει την έρευνα και επιχειρούν να εντοπίσουν αυτόπτες μάρτυρες και εικόνες από κάμερες ασφαλείας, που να τους δίνουν περισσότερα στοιχεία για το ΤΑΞΙ, ώστε να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΑΡΙΩΤΗΣ


Πηγή: huffingtonpost.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια