Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα δώσει επιτέλους λύση το ΥΠΕΘΑ στην Ετήσια Υγειονομική Εξέταση των Στρατιωτικών μετά την θετική εισήγηση του ΓΕΣ ; Στην Βουλή η επιστολή της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου


Διαβάστε την ανακοίνωση:


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αθήνα, 11 Μαΐου 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Θέμα: «Ετήσια υγειονομική εξέταση Στρατιωτικών.» Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 16/2022/27-04-2022 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με το χρόνιο αίτημά τους για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ετήσιων εξετάσεων σε τοπικό δημόσιο Νοσοκομείο. Ειδικότερα όπως κατ’ επανάληψη έχουν αναφέρει, οι Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Ήπειρο καλούνται να διανύσουν 350 χλμ. για να πραγματοποιήσουν υγειονομικές εξετάσεις στο 424ΓΣΝ στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν υπάρχει Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Ήπειρο, ενώ θα μπορούσαν να απευθυνθούν στα τοπικά δημόσια Νοσοκομεία, όπως γινόταν και στο παρελθόν έως και το 2019, χωρίς επιπλέον ταλαιπωρία και προβλήματα για την Υπηρεσία τους. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να λάβετε υπόψη σας το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο επανειλημμένως σας έχω αναδείξει και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια οριστικής επίλυσής του και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Ετήσια Υγειονομική Εξέταση Στρατιωτικών -Η Υπηρεσία δείχνει την λύση στο χρόνιο αίτημα μας(Eπιστολή Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου)
Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας Χρήστο Γκόκα που άμεσα υπέβαλε την αναφορά με την επιστολή μας δείχνοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς της περιοχής μας και τις οικογένειές τους.

Πηγή: espeep.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια