Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Μπαράζ διαρρήξεων σε κτηνιατρεία - Έκλεψαν κεταμίνη, αναισθητικά και ηρεμιστικά φάρμακα








Μέσα σε μια βδομάδα, άγνωστοι διέρρηξαν τέσσερα κτηνιατρεία στον Βόλο κλέβοντας κεταμίνη και άλλα ηρεμιστικά κι άλλα αναισθητικά φάρμακα.


Μπαράζ διαρρήξεων σε κτηνιατρεία στην περιοχή του Βόλου πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα, με τους διαρρήκτες να αφαιρούν φιαλίδια με κεταμίνη κι άλλα επικίνδυνα αναισθητικά και ηρεμιστικά φάρμακα.


Οι κλέφτες μπήκαν σε τέσσερα φαρμακεία μέσα σε μια βδομάδα και "σήκωσαν” αντικείμενα αξίας και υπολογιστές, αλλά και πολλά φάρμακα, όπως κεταμίνη, ηρεμιστικά, αλλά και αναισθητικά φάρμακα.


Όπως αναφέρει ο ιστότοπος gegonotanews.gr, ο διαρρήξεις σημειώθηκαν σε κτηνιατρεία στα Παλιά, στον Άνω Βόλο και στις οδούς 2ας Νοεμβρίου και στην Ιωάννου Καρτάλη στον Βόλο.



Μάλιστα, οι δύο από τις τέσσερις διαρρήξεις σε κτηνιατρεία πραγματοποιήθηκαν σαββατοκύριακο, με τους ληστές να παίρνουν εκτός από τα ναρκωτικά φάρμακα και τους φορητούς υπολογιστές των κτηνιάτρων.

"Κλέψανε πράγματα αξίας από τα κτηνιατρεία όπως υπολογιστές, αλλά φάνηκε καθαρά ότι "χτυπάνε” για τα φάρμακα. Εμείς χρησιμοποιούμε κεταμίνη, ηρεμιστικά και αναισθητικά καθημερινά. Άδειασαν τα κτηνιατρεία από τα φάρμακα. Για όποιον δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει ο κίνδυνος είναι τεράστιος ” δήλωσε στην ίδια πηγή, o πρόεδρος των κτηνιάτρων του Νομού Μαγνησίας Παύλος Σταμόπουλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Σταματόπουλος στον ιστότοπο Magnesianews.gr, σποραδικά ανά τα χρόνια έχουν καταγραφεί διαρρήξεις σε κτηνιατρεία, όμως είναι η πρώτη φορά που σε λίγες ημέρες άγνωστοι "ανοίγουν” τέσσερα κτηνιατρεία της πόλης.


"Προφανώς έχουν λίγα λεπτά στη διάθεσή τους και παίρνουν ό,τι φάρμακο βρίσκεται μπροστά τους και μετά κάνουν τη διαλογή σημείωσε ο πρόεδρος των κτηνιάτρων Μαγνησίας.

Οι διαρρήξεις γίνονται τις βραδινές ώρες και οι κτηνίατροι βλέπουν την επόμενη ημέρα το πρωί τα ιατρεία τους "άνω- κάτω”, ανέφερε ο κ. Σταματόπουλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κεταμίνη, ένα από τα αναισθητικά φάρμακα που οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από τα φαρμακεία στον Βόλο, έχει πρόσφατα έρθει στην επικαιρότητα, μιας και είναι η φονική ουσία που φαίνεται να προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα, με αποτέλεσμα η μητέρα του μικρού κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.


Πηγή:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια