Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Πολίτης εκτελεί... χρέη τροχονόμου μέχρι να έρθει η Τροχαία (BINTEO)




Τα έχουμε πει και τα έχουμε επισημάνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, για την απουσία τροχονόμων από περιστατικά και σημεία, στα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται έγκαιρα. Όπως έχουμε επισημάνει και την υποστελέχωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και ειδικά της Τροχαίας. Όταν πολλοί από εκείνους που θα έρπεπε να διαμαρτύρονται και να απαιτούν το αυτονόητο, σιωπούσαν!

Ένα τέτοιο γεγονός επισημάνθηκε προχθές αρνητικά από δεκάδες συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο δυστύχημα με έναν νεκρό τελικά, επί της Ρόδου-Λίνδου στο ύψος των Κοσκινού.

Αναφέρει, συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας Ταξίαρχος ε.α. κος Αντώνης Τζαμπάζης:
«Απαράδεκτο το γεγονός όπως φαίνεται μέσα από το βίντεο της «Ροδιακής», έπειτα από ένα θανατηφόρο ατύχημα, πολίτης και ρυθμίζει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου, τον κεντρικό οδικό άξονα του νησιού... Η Αστυνομία απούσα!

Είναι απαράδεκτο! Ντροπή κι Αίσχος για κάποιους τύπους, που παριστάνουν τους βουλευτές, την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και βαυκαλίζονται κι αυτοθαυμάζονται για τις επιτυχίες τους, να μην μπορούν να προσφέρουν τ' αυτονόητο αγαθό της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στους πολίτες, με τη μόνιμη ενίσχυση σε προσωπικό και μέσα της τοπικής αστυνομικής δύναμης, όταν ήταν γνωστό από τον χειμώνα το κύμα τουριστών που θα κατέκλυε το νησί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε αυξημένη κυρίως κίνηση στους δρόμους και συνέπεια και κίνδυνο, τα περισσότερα ατυχήματα».




Πηγή: rodiaki.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια