Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρία χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Ε/Φ Γιάννης Καλανδαρίδης στο 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.






Στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, έλαβε χώρα από 28/4 έως 1/5/το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών - Γυναικών. Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από σωματεία όλης της χώρας, ενώ έλαβε μέρος και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ε/Φ Καλανδαρίδης Γιάννης κερδίζοντας μάλιστα τρία χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα.



Συγκεκριμένα πέτυχε:

1η Πανελλήνια νίκη στο Διπλό Σκιφ ανδρών, 1η Πανελλήνια νίκη στη Δίκωπό άνευ πηδαλιούχου ανδρών και 1η Πανελλήνια νίκη στο Τετραπλό Σκιφ ανδρών.

Αμέσως μετά το τέλος του πανελληνίου πρωταθλήματος ο Καλανδαρίδης παρέμεινε στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά, αφού είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή σε κοινόβιο προετοιμασίας, ενόψει του πρώτου Αγώνα παγκόσμιού Κυπέλλου στο Βελιγράδι.

Ο ίδιος δήλωσε: ‘’Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ το μυαλό μου βρίσκεται στον επόμενο στόχο, που είναι το Παγκόσμιό Κύπελο στο Βελιγράδι τέλη Μάιου. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την ΥΦΑΑ για την βοήθεια και την υποστήριξη που μου προσφέρουν, προκειμένου να αγωνίζομαι σε κορυφαίο επίπεδο.¨















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια