Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξάρχεια: Τραυματίστηκε 5χρονος από πτώση καγκελόπορτας σε παιδική χαρά - Τι λέει η η αντιδήμαρχος Αθηναίων







Ενα παιδάκι πέντε ετών τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε παιδική χαρά στα Εξάρχεια, όταν έπεσε μία καγκελόπορτα. Η βαριά πόρτα έπεσε πάνω στο παιδάκι όταν έσπασε ένας μεντεσές της.



Η αντιδήμαρχος Αθηναίων και υπεύθυνη για τις παιδικές χαρές, Νίκη Αραμπατζή, μίλησε στον ΑΝΤ1, για το ατύχημα που συνέβη την Παρασκευή στην παιδική χαρά και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός παιδιού.


Η κυρία Αραμπατζή είπε ότι στη συγκεκριμένη παιδική χαρά και λόγω της περιοχής γίνονται συνεχώς βανδαλισμοί τόσο στα παιχνίδια όσο και στην περίφραξη. Μάλιστα τεχνικό συνεργείο του δήμου ήταν τις περασμένες ημέρες εκεί και είχε αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα στους μεντεσέδες της σιδερένιας πόρτας.



Στη συνέχεια παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή από το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες γονέων που έλεγαν ότι η πόρτα έπεσε πάνω στο παιδί και το καταπλάκωσε ενώ προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε αυτήν και υποστήριξε ότι κάποια παιδιά κουνούσαν την πόρτα την ώρα που περνούσε ο μικρός με τη μητέρα του και η πόρτα έπεσε πάνω του χωρίς όμως να το καταπλακώσει γιατί η μητέρα του πρόλαβε να το τραβήξει.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί προανάκριση.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια