Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας βραβεύτηκε στο 38ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


To Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Καβάλα για το 38ο Συνέδριο του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας/Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών βρέθηκαν (Δ.Ε.Α.) στην Καβάλα για το χρονικό διάστημα από 25-29/05/2022 στο πλαίσιο του 38ου Συνεδρίου του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.) και παρακολούθησαν τις εργασίες του.

 

Φέτος, η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας είχε την τιμή να βραβευτεί από τις αρμόδιες επιτροπές του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. με δύο επαίνους για τις δραστηριότητες της σε διοικητικά και κοινωνικά θέματα για το έτος 2021. Υπενθυμίζεται, ότι το 2021 είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο Ναύπλιο το 37ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.), ένα συνέδριο αφιερωμένο στη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Παράλληλα, υπό το συντονισμό της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας έλαβαν χώρα στο νομό Αργολίδας, δεκάδες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας και το Διοικητικό της Συμβούλιο ευχαριστεί το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Δ.Ε.Α.) για τη βράβευση και εγγυάται ότι οι έπαινοι αυτοί θα αποτελέσουν τη συνέχεια του έργου της, ενός έργου με γνώμονα το κοινό καλό και τον αλληλοσεβασμό, τον αλτρουϊσμό και τη συνεργασία. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αρωγός αυτός αυτής της προσπάθειας είναι φορείς και ενώσεις, καθώς και η κοινωνία των πολιτών της Αργολίδας, προς τους οποίους εκφράζονται ευχαριστίες.


Επίσης, συγχαίρει τα Διοικητικά Συμβούλια της Τοπικής Διοίκησης Καβάλας και του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. τόσο για τη διοργάνωση του 38ου Συνεδρίου, όσο και για την πρωτοβουλία να ενισχυθεί το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης/Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Ελευθερούπολης Καβάλας όσο και του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

“Servo per amikeco” – Υπηρετούμε δια της φιλίας και της αλληλεγγύης

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας     Η Γενική Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας

                      Αθανάσιος Κατσιγιάννης                                                             Σοφία Βεϊσάκη








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια