Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Ελ. Βενιζέλος": Συνελήφθη 28χρονη Βραζιλιάνα χορεύτρια της Μυκόνου - Πουλούσε ναρκωτικά ως "ελιξίρια ομορφιάς"

Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο και χορεύτρια, συνελήφθη στο "Ελ. Βενιζέλος" - Έστελνε τα ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείων


Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο-χορεύτρια, συνελήφθη με ένταλμα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος", κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.





Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 28χρονη, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται στη Μύκονο, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).


Στις 7 Φεβρουαρίου είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου. με το προκάλυμμα της αποστολής "ελιξίριων ομορφιάς".


Μάλιστα οι δύο γυναίκες, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης "ελιξίριων ομορφιάς", μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών.

Συγκατηγορούμενος της 31χρονης και της 28χρονης χορεύτριας από τη Βραζιλία είναι και ένας 48χρονος Έλληνας.

Το εργαστήριο

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έλληνες αστυνομικοί σε συνεργασία με την H.S.I (Homeland Security Investigation) της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην παρασκευή διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT ), εντοπίστηκε η οικία "εργαστήριο" παρασκευής στου Ζωγράφου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, η 31χρονη πίαστηκε τη στιγμή που παρέδιδε σε υποκατάστημα ταχυδρομικών υπηρεσιών για λογαριασμό των συγκατηγορούμενων της, 21 δέματα με προορισμό διάφορες χώρες, που περιείχαν 26 φιαλίδια με υγρό, συνολικού καθαρού βάρους 910 γραμμ., στο οποίο ανιχνεύτηκε η ουσία DMT .

 

 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 78 γυάλινα φιαλίδια με περιεχόμενο διμεθυλοτρυπταμίνη ( DMT ), συνολικού βάρους -2- κιλών και -402- γραμμ.
22 φιαλίδια με περιεχόμενο άγνωστο υγρό, συνολικού βάρους -7.668- γραμμαρίων
80 συσκευασίες με περιεχόμενο άγνωστη σκόνη συνολικού βάρους -3.015- γραμμαρίων
το χρηματικό ποσό των -6.600- ευρώ,
102 φιαλίδια,
100 καπάκια δοσομετρητές,
πλήθος χάρτινων φακέλων αποστολής δεμάτων,
αυτοκόλλητα από τα υποτιθέμενα "ελιξίρια ομορφιάς" και
δελτία ομαδικής κατάθεσης ταχυδρομικών αντικειμένων 

Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια