Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στις 20 Μαΐου η ετυμηγορία – «Δεν φταίμε» επανέλαβαν οι κατηγορούμενοι

Δολοφονία Τοπαλούδη: Στις 20 Μαΐου η ετυμηγορία – «Δεν φταίμε» επανέλαβαν οι κατηγορούμενοι

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη προσέρχεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας 

Στις 20 Μαΐου θα εκδοθεί τελικά η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τους δύο κατηγορουμένους στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το 2018 στη Ρόδο.

Η πρόεδρος της έδρας μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, του 26χρονου με καταγωγή από τη Ρόδο και του 24χρονου αλβανικής καταγωγής, ανακοίνωσε πως δικαστές και ένορκοι θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους το πρωί της Παρασκευής.

Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση στη δικαστική αίθουσα κατά την αγόρευση της υπεράσπισης του αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενου, καθώς τα επιχειρήματα που προέβαλε προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη. Κατόπιν αυτού και προκειμένου να επέλθει ηρεμία, αστυνομικοί τους απομάκρυναν για λίγο από την αίθουσα.

Μετά το πέρας των αγορεύσεων οι δυο κατηγορούμενοι ρωτήθηκαν από την πρόεδρο του δικαστηρίου αν θα ήθελαν να προσθέσουν ή να διευκρινίσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους.

Ο μεν κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Ρόδο τόνισε «κυρία πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω».




Πηγή: www.cnn.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια