Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έσπασαν τα ισόβια για το άνδρα που σκότωσε την μητέρα του στο Κατάκολο το 2011


Έσπασαν τα ισόβια, ο άνδρας, που τον Οκτώβριο του 2011, σκότωσε την μητέρα του, πυροβολώντας την με καραμπίνα, ενώ ακόμη είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει και την ανήμπορη θεία του.

Το φονικό έγινε μέσα στο σπίτι που διέμενε ο 35χρονος τότε, άνδρας, μαζί με την μητέρα του, στην Κάστα Κατακόλου.


Χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, ξύπνησαν μνήμες από το μοιραίο βράδυ, με την αδερφή του μητροκτόνου, να καταθέτει ως πολιτική ενάγουσα, και να περιγράφει την οικογενειακή τραγωδία που βίσε, καθώς και τα προβλήματα που υπήρχαν με τον αδερφό της, ο οποίος ήταν τοξικομανής.


Το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την καλή συμπεριφορά του 46χρονου, σήμερα, άνδρα, και μείωσε την ποινή του σε 18 χρόνια κάθειρξη. Θυμίζουμε ότι πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την δολοφονία της μητέρας του, και δώδεκα ακόμη χρόνια για την απόπειρα δολοφονίας της θείας του.

Το χρονικό

Ήταν Οκτώβριος του 2011 όταν η τοπική κοινωνία του Πύργου, αλλά και ολόκληρη η Ηλεία, ήρθε αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο φονικό.


Ένας 35χρονος άνδρας σκότωσε με καραμπίνα, την ίδια του την μητέρα, και αποπειράθηκε να σκοτώσει την θεία του, στην Κάστα Κατακόλου. Λίγη ώρα μετά, ο άνδρας προσπάθησε, να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί το όπλο δεν είχε μέσα άλλη σφαίρα.


Στο παρακάτω βίντεο της ΟΡΤ, ακούγεται ο δράστης ο οποίος, λίγα λεπτά πριν έχει σκοτώσει την μητέρα του, να λέει «ποιος θα πιστέψει ότι ήταν ατύχημα», και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο φτάνει η αδερφή του, η οποία του φωνάζει, «έχεις καταλάβει ότι σκότωσες την μάνα μας;».

Πηγή: patrisnews.com








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια