Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Toν Ταξίαρχο Λυμπινάκη επισκέφθηκε η Ένωση Ηρακλείου


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με την ολοκλήρωση των κρίσεων Ελληνικής Αστυνομίας και την απόφαση του Αρχηγού Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ, τοποθετήθηκαν - μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, το Προεδρείο της Ένωσης μας μετά των μελών του, με αφορμή την διατήρηση της θέσης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο την Τρίτη 05 Απριλίου πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση.

Κύριο μέλημα και στόχος της Ένωσής μας, όπως είχαμε προαναφέρει και σε προγενέστερες συναντήσεις με τον κο. Ταξίαρχο, είναι να παραμείνει σε θερμό κλίμα η συνεργασία μας, για την ευόδωση των σκοπών του κλάδου μας και την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης μας. Τέλος ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας θα συνεχίσει τις επαφές με την Ηγεσία του Σώματος προκειμένου να διαφυλάξουμε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας και όσο το δυνατόν στην επίλυση των προβλημάτων του Αστυνομικού προσωπικού.

 

Με Εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο της

Ε. Α. Υ. Ν. Η.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια