Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Nέα μεγάλη επιτυχία του Τ.Α. Ωρωπού – Χειροπέδες σε επτά άτομα


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, κατάφεραν να συλλάβουν, αφού πρώτα έδεσαν πολύ καλά την υπόθεση και τα επτά μέλη της συμμορίας. 

Έξι συνελήθησαν στην  Αττική ενώ ο έβδομος στη Ρόδο. Εμπλέκονται σε τουλάχιστον 45 κλοπές με λεία που φτάνει τις 250.000 ευρώ.

Tα μέλη της επικίνδυνης συμμορίας δεν δίσταζαν να χτυπήσουν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών προκειμένου να πάρουν τη λείας τους ώστε να φύγουν χωρίς να συλληφθούν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άνδρα τον οποίο έσπρωξαν από τα σκαλοπάτια σπιτιού στο Δήλεσι.

Είχαν ως ορμητήρι δύο καταυλισμούς στη Δυτική Αττική. Χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη ώστε να διαφύγουν σε περίπτωση καταδίωξης από τους αστυνομικούς. Τοποθετούσαν σε αυτά κλεμμένες πινακίδες. Κάθε φορά που πήγαιναν στις περιοχές που ήθελαν να κάνουν διάρρηξη χτυπούσαν δύο και τρία σπίτια. Δεν έμεναν σε αυτά παραπάνω από τρία λεπτά, χρόνος αρκετός για εκείνους ώστε να πάρουν τη λεία τους και να εξαφανιστούν.

Πριν από λίγους μήνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού είχαν εξαρθρώσει συμμορία τα μέλη της οποίας διέπραξαν 32 κλοπές και μία ληστεία σε Καπανδρίτι, Μικροχώρι, Διόνυσο, Μαραθώνα και Νέα Μάκρη










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια