Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί κατέσχεσαν σούπερ Lamborghini- Την χρησιμοποιούσαν για κόντρες στην παραλιακή με ταχύτητες 300 χλμ την ώρα

Σε 362 τροχονομικούς έλεγχους οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 106 παραβάσεις, ενώ κατασχέθηκε κι ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Lamborghini.





Σε στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένους ελέγχους προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή της παραλιακής (Λ. Ποσειδώνος- Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου - Λ. Βουλιαγμένης).





Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κατέσχεσαν είναι και ένα σούπερ αυτοκίνητο μεγάλων επιδόσεων, μια Λαμποργκίνι, που χρησιμοποιούνταν για κόντρες. Το αυτοκίνητο φαίνεται σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media να κάνει κόντρες και να αναπτύσσει ταχύτητες άνω των 300 χλμ την ώρα.

Συνολικά 106 παραβάσεις σε 362 ελέγχους

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν 5 αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και 4 Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.



Συνολικά διενεργήθηκαν 362 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 106 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, από τις οποίες η μία σε βαθμό πλημμελήματος.
Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
56 για υπέρβαση ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας,
39 για παράνομη στάθμευση, από τις οποίες 2 για ράμπα αναπήρων και 3 σε ειδικούς χώρους στάθμευσης αποκλειστικά οχημάτων ατόμων με αναπηρία,
2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
1 για οδήγηση για επίδειξης ικανότητας,
1 για αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση,
1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
1 ανασφάλιστο όχημα,
1 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και
4 για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα.
Κατασχέθηκε Lamborghini

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 34 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 53 άδειες ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υψηλών επιδόσεων (Lamborghini), το οποίο θα οδηγηθεί για έκτακτο τεχνικό έλεγχο.

Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για αυτοκίνητο ίδιου τύπου που φαίνεται σε βίντεο στα social media να κινείται με 300 χλμ/ώρα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.
Πηγή: www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια