Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H προσφορά της Ένωσης Καρδίτσας στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία το βράδυ της Ανάστασης


Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας:

  Το κλίμα κατάνυξης καθ’ όλη τη διάρκεια του Πάσχα, πλημμυρίζει με έντονα συναισθήματα όλους τους Χριστιανούς και επιφορτίζει συναισθηματικά όλους όσους συνεχίζουν άοκνα να  βρίσκονται στις επάλξεις προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. 

Ατομικά τσουρέκια σε όλο το προσωπικό της Δ. Α. Καρδίτσας διέμεινε το σωματείο μας για τις Άγιες μέρες του Πάσχα, ενώ σε μια από τις δυσκολότερες υπηρεσίες του έτους που στερεί οικογενειακές στιγμές θαλπωρής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους συναδέλφους μας ανταλλάσσοντας ευχές, προσφέροντας σε κάθε έναν εργαζόμενο συνάδελφο από μια φιάλη κρασιού για το πασχαλινό τραπέζι.



Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη, επιδεικνύονται κυρίως στα δύσκολα, το διοικητικό συμβούλιο συνεχίζει να πραγματοποιεί δράσεις που μειώνουν το αίσθημα «μοναξιάς», δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του προς όλους εκείνους που τάχτηκαν να "φυλάττουν Θερμοπύλες" εκεί που το καθήκον τους προστάζει!



-Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ Γεώργιο, ιδιοκτήτη των οινοποιείων ¨WINERY MONSIEUR NICOLAS¨ για την χορηγία όλων των κρασιών, που προσφέρθηκαν από την Ένωσή μας για το εορταστικό πασχαλινό τραπέζι.



-Ευχαριστούμε επίσης το ζαχαροπλαστείο του κυρίου ΣΕΜΠΡΟΥ Θεόδωρου από το Μουζάκι Καρδίτσας, για την αγορά σε τιμή κόστους στα τσουρέκια που προσφέρθηκαν.

-Τέλος ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας, Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ Θωμά, για τη συνεργασία και διευκόλυνση  της δράσης αυτής.



 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Κώστας Δί.ας, είπε…
Μπράβο στην ένωση Καρδίτσας και ειδικά στον πρόεδρο της που από παλιά ξεχώριζε για το ήθος του και την ευγένεια του χαρακτήρα του τόσο ως προς τους νέους (τότε) συναδέλφους του όσο και προς τους γείτονες του.(επιβεβαιωμένο από παιδική μου φίλη γειτόνισσα του). Έστω, με ότι μπορεί ο καθένας να δείχνει και να προσπαθεί να είναι κοντά στο προσωπικό.