Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ήπειρος: E-shop εξαπάτησε τέσσερις πελάτες και βάρεσε «κανόνι» κερδίζοντας 4.000 ευρώ




Το ηλεκτρονικό κατάστημα ανέστειλε ξαφνικά τη λειτουργία του έχοντας πάρει τα χρήματα ανυποψίαστων πολιτών «Βροχή» έπεσαν στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου τον τελευταίο μήνα οι καταγγελίες καταναλωτών οι οποίοι έκαναν παραγγελίες προϊόντων από ένα συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα προβαίνοντας στην εξόφλησή τους και, όχι μόνο δεν τα παρέλαβαν ποτέ, αλλά το e-shop βάρεσε ξαφνικά «κανόνι»!



Στις αρμόδιες έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος υπευθύνων ηλεκτρονικού καταστήματος για απάτες βάσει των καταγγελιών που υπέβαλαν τέσσερις πολίτες, με το σύνολο της αξίας των τεσσάρων συναλλαγών να ανέρχεται στο ποσό των 4.060 ευρώ. Όμως, κατά την διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει αναστείλει τη λειτουργία του.






Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τις υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας και το αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς υποβλήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς και οι τέσσερις υποθέσεις εξετάζονται, για να ταυτοποιηθούν οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου e-shop.


Πηγή: www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια