Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που έπεσαν με ανεμόπτερο στην Κάρυστο


Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προχώρησε το Λιμεναρχείο Καρύστου, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την πτώση ανεμοπτέρου στην Κάρυστο. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Λιμενική Αρχή Καρύστου ενημερώθηκε χθες το απόγευμα από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου για την ύπαρξη δύο ατόμων σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή ''ΜΠΟΥΡΟΣ'' Καρύστου.


Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα- όπως αναφέρεται- ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Επί της ακττής εντοπίστηκαν επί της ακτής δύο άνδρες ηλικίας 32 και 33 ετών, κατά δήλωσή τους, οι οποίοι φορούσαν σωσίβια. Σύμφωνα με δήλωσή τους, είχαν αναχωρήσει με μηχανοκίνητο ανεμόπτερο από την περιοχή της Σμύρνης Τουρκίας, με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου στη συνέχεια να μεταβούν στο εξωτερικό, ενώ λόγω έλλειψης καυσίμων, προκλήθηκε η πτώση του ανεμοπτέρου, στην προαναφερθείσα θαλάσσια περιοχή.

Οι δύο άνδρες κολύμπησαν ως την ακτή με τη συνδρομή δύο υποβρύχιων αλιέων, οι οποίοι, σύμφωνα με δήλωσή τους, παρατήρησαν την πτώση του ανεμοπτέρου, ενώ στη συνέχεια έγιναν έρευνες προς αναζήτησή του, με αρνητικά αποτελέσματα και χωρίς να έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.



Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καρύστου για παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.


πηγή: naftemporiki.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια