Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ενωση Ηλείας συγχαίρει του αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου της Υ.Α Πύργου


Συγχαρητήρια Ανακοίνωση της Ένωσης Ηλείας:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου της Υ.Α Πύργου, για την σύλληψη τριών ατόμων ενός ημε-δαπού και δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χα-ρακτήρα δικογραφία για σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών. Στην κατοχή των συλληφθέντων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που έλαβε χώρα στην Αθήνα απογευματινές ώρες της 10-04-2022, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.087 γραμμάρια ηρωίνης, 98 γραμμάρια κοκαΐνης, 19.290 γραμμάρια ποσότητας ουσιών άγνωστης χημικής σύνθεσης για νόθευση ναρκωτικών, ζυγαριές ακριβείας καθώς και το χρηματικό ποσό των 114.500 ευρώ προερχόμενο από την διακίνηση των ναρκωτικών. 

Οι  συνάδελφοί μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το επιτυχές τους έργο στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, με σκοπό να μην διοχετευτούν αυτά στην Ηλειακή κοινωνία και στα ΠΑΙΔΙΑ μας, αλλά και στη γενικότερη διασφάλιση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας. Για την επί-τευξη των ανωτέρω κάποιοι συνάδελφοι εργάσθηκαν μεθοδικά και επίμονα αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία διαθέτοντας ατελείωτες ώρες εργασίας κάνοντας μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους.

Η επιτυχία αυτή μόνο τυχαία δε μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά α-νάλογων επιτυχιών του συγκεκριμένου τμήματος, αποδεικνύοντας τον επαγγελματικό και μεθοδικό τρόπο εργασίας των συναδέλφων, προκειμένου να δοθεί τέλος σε ένα φαινόμενο με δραματικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

 











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια