Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης για την κλοπή του περιπτέρου του Χαμόγελου του Παιδιού


Στην ταυτοποίηση ενός ατόμου για την κλοπή του μεταλλικού οικίσκου του Χαμόγελου του Παιδιού από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας προχώρησαν δυνάμεις της ασφάλειας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το άτομο που φέρεται να «εξαφάνισε» -πιθανότατα με τη βοήθεια συνεργών- το Περίπτερο της Εθελοντικής Οργάνωσης ταυτοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Αρμόδιες πηγές επισημαίνουν στο ThessToday.gr ότι ο μεταλλικός οικίσκος εντοπίστηκε άθικτος και χωρίς φθορές το βράδυ της Τετάρτης στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, στην περιοχή της Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται ότι εργαζόμενη δήλωσε στο ThessToday.gr πως είδε με τα μάτια της να «σηκώνουν» με γερανό τον μεταλλικό οικίσκο στις 6 το απόγευμα της Τρίτης. Λίγες ώρες νωρίτερα ηλεκτρολόγοι είχαν αποσυνδέσει από το ρεύμα την κατασκευή, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες παρακολουθούσαν στενά τη διαδικασία απόσπασης και έθεσαν σε εφαρμογή το πλάνο τους, μέρα μεσημέρι, στην «καρδιά» της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Kibo», Γιώργος Γλεντός επεσήμανε στο ThessToday.gr ότι η συγκεκριμένη κατασκευή ζυγίζει δύο τόνους και κοστίζει -ως καινούρια- περίπου 5.500 ευρώ, ενώ από την πρώτη στιγμή ανέφερε πως θα βοηθούσε εκ νέου το «Χαμόγελο του Παιδιού», χορηγώντας νέο περίπτερο -αν και εφόσον δεν εντόπιζαν το κλεμμένο.

Πηγή: thesstoday.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια