Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν



Νέες θεωρίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθαν στο φως μετά την on-camera συνάντησή του με τον υπουργό άμυνας της χώρας, Σεργκέι Σοϊγκού. Ο Πούτιν φαίνεται να κρατά πολύ σφιχτά με το δεξί του χέρι το τραπέζι χωρίς μάλιστα να το βγάλει από τη θέση του για 12 ολόκληρα λεπτά που κράτησε η συνομιλία με τον Σοϊγκού.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης ότι ο δεξιός αντίχειρας του Πούτιν κινείται συνεχώς καθώς ακούει τον συνομιλητή του, γεγονός που φουντώνει τις φήμες που είχαν προκύψει και στο παρελθόν, ότι πάσχει από Πάρκινσον.



Ο Sir Richard Dearlove – πρώην επικεφαλής της MI6 – και ο καθηγητής Gwythian Prins – στο παρελθόν σύμβουλος του ΝΑΤΟ – ισχυρίστηκαν ότι ο κ. Πούτιν έχει δείξει σημάδια προοδευτικής διαταραχής του νευρικού συστήματος.

Στο βίντεο, ο Πούτιν κινεί τα πόδια του πάνω-κάτω, εμφανίζεται ανήσυχος και τεταμένος και καθαρίζει τον λαιμό του πολλές φορές ενώ ακούει τον υπουργό Άμυνας του – ο οποίος φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή πρόσφατα σε ηλικία 66 ετών.


Ο Ρώσος πρόεδρος κάθεται επίσης ελαφρώς καμπουριασμένος, σε αντίθεση με τον Σοϊγκού που φαίνεται να κάθεται σε ορθή θέσξ, χωρίς να χρειάζεται καμία υποστήριξη.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, ο Πούτιν και στη συνάντησή του με τον Νικολάι Τοκάρεφ, τον πρόεδρο της Transneft, επίσης κρατούσε με το δεξί του χέρι το τραπέζι, ενώ αναφέρουν επίσης ότι και ο Σοϊγκού δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Proekt, ο Πούτιν από το 2016 έως το 2020 έχει επισκεφθεί ειδικούς για τον καρκίνο του θυρεοειδούς 35 φορές και για τα αυτιά, τη μύτη και το λαιμό 59 φορές.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις αναφορές ότι ο Πούτιν υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε ότι ο κ. Πούτιν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του θυρεοειδούς και είπε ότι η υγεία του προέδρου ήταν «άριστη» και ότι δεν είχε αντιμετωπίσει καμία ασθένεια πιο σοβαρή από ένα κρυολόγημα.


Πηγή: naftemporiki.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια