Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90


Θαύμα: Και διασωληνωμένος αρθρογραφεί ο φιρερίσκος


Αρθρογραφούν οι διασωληνωμένοι; Οχι βέβαια. Εκτός αν έχουν τη… σφραγίδα της δωρεάς, όπως ο φιρερίσκος του νεοναζιστικού μορφώματος. Ο Μιχαλολιάκος μεταφέρθηκε με covid στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τις 8 Μάρτη (σύμφωνα με πληροφορίες μας, νοσηλεύεται πλέον σε non covid ΜΕΘ, λόγω των επιπλοκών που του προκάλεσε η covid, και η κατάστασή του εξακολουθεί να κρίνεται κρίσιμη).

Ολο αυτό το διάστημα, λοιπόν, εμφανίζονται στο προσωπικό του μπλογκ άρθρα με την υπογραφή του! Μιλάμε για καμιά εικοσαριά πονήματα, που τις πρώτες μέρες είχαν την υπογραφή του και το προσδιοριστικό «Φυλακές Δομοκού 2022», στη συνέχεια όμως έχουν μόνο την υπογραφή του.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για παλιά πονήματα του φιρερίσκου ή για πονήματα που γράφει κάποιος άλλος, βλέπουμε όμως ότι παρουσιάζονται σαν να γράφονται τώρα! Σαν ο φιρερίσκος να μην είναι διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σαν να νοσηλεύεται απλώς σε κάποιον θάλαμο, όπου έχει τη δυνατότητα να γράφει και να διοχετεύει προς δημοσίευση τα… αριστουργήματά του.

Είναι προφανές ότι οι εντός και εκτός φυλακής χρυσαυγίτες τρέμουν τη διάλυση. Ο φιρερίσκος είναι ο συνδετικός ιστός του νεοναζιστικού μορφώματος, χωρίς τον οποίο θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη, προς μεγάλη χαρά του Κασιδιάρη και του Λαγού, που έχουν στήσει τα δικά τους νεοναζιστικά μορφώματα (με τον Κασιδιάρη, μάλιστα, να αβαντάρεται από το αστικό μιντιακό σύστημα, όπως αβανταρόταν η ΧΑ πριν από το 2012). Γι’ αυτό και η εκτός φυλακής διαχειριστική ηγετική ομάδα προσπαθεί να παραμυθιάσει τον εσμό με τα ξυρισμένα (και ακατοίκητα) κρανία, ότι ο «Αρχηγός» είναι ακμαίος και εξακολουθεί να κρατάει σταθερά το τιμόνι.

ΥΓ1. Εμείς θέλουμε ο φιρερίσκος να τη σκαπουλάρει. Οχι γιατί δίνουμε δεκάρα για το σαρκίο του, αλλά γιατί θέλουμε να είναι στη δίκη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που θα ξεκινήσει στις 15 Ιούνη, και να υποστεί τις συνέπειες της πολύχρονης εγκληματικής δράσης του νεοναζιστικού μορφώματος που ίδρυσε και καθοδήγησε με σιδερένια πυγμή. Αναμένουμε, δε, να ασκηθούν και οι συμπληρωματικές ποινικές διώξεις για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στις απόπειρες δολοφονίες των αιγύπτιων ψαράδων κτλ.

ΥΓ2. Ενα χρόνο προτού ολοκληρωθεί η δίκη της ΧΑ, γράφαμε για το… Θείο Χάρισμα του φιρερίσκου, όπως το… απένειμε ο ίδιος στον εαυτό του. Αυτό δεν διέφυγε από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το οποίο επισημαίνει στην ιστορική απόφαση 2644/2020: «Η αρχή του Αρχηγού λοιπόν αποδεικνύεται ότι διαπερνά την ιεραρχική δομή της εγκληματικής οργάνωσης από την αρχή της ίδρυσής της. Ο Γενικός Γραμματέας ο Αρχηγός ο Ανώτατος Ηγέτης ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει την απόλυτη απεριόριστη και αδιαμφισβήτητη εξουσία ως και την απόλυτη ευθύνη των τελικών αποφάσεων. Η πίστη στον Αρχηγό ανάγεται σε επίπεδο μεταφυσικής, εκδηλώνεται δε πανηγυρικά και με την διαδικασία του όρκου…».

ΥΓ3. Η λέξη «θαύμα» που χρησιμοποιούμε στον τίτλο δεν αναφέρεται, φυσικά, στα θαύματα του Ιησού, των αποστόλων και των αγίων της χριστιανικής θρησκείας. Ως γνωστόν, ο φιρερίσκος, όπως όλοι οι συνεπείς εθνικοσοσιαλιστές, είναι παγανιστής. Ομως και οι παγανιστικοί θεοί, όπως αυτοί των Αιγυπτίων, των Ελλήνων, των Ρωμαίων και πιο πρόσφατα των Κελτών, των Σκανδιναβών και άλλων ευρωπαϊκών φύλων, προτού αυτά εκχριστιανιστούν, έκαναν θαύματα (και πιο «γκαγκάν» απ’ αυτά της χριστιανικής μυθολογίας). Προφανώς, είναι αυτοί οι θεοί που του έδωσαν τη δυνατότητα να αρθρογραφεί διασωληνωμένος στη ΜΕΘ! Εδώ ο Δίας είχε… γκαστρώσει το μισό γυναικείο πληθυσμό των παλατιών στις αρχαιοελληνικές πόλεις-κράτη, παράγοντας αβέρτα ημίθεους, θα είχε πρόβλημα να επιτρέψει στον φιρερίσκο να αρθρογραφεί διασωληνωμένος στη ΜΕΘ;

Πηγή: eksegersi.grΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια