Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκάλυψη για τη σπιτονοικοκυρά των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Τι αναφέρει ο ιατρικός φάκελος


Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριζε πως η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020






Σε ακόμη ένα θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος και τα αίτια που τον προκάλεσαν της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη στην Πάτρα.



Και ενώ η 33χρονη υποστήριζε πως η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


O ιατρικός φάκελος της Ευγενίας Κούτρα

Το μεσημέρι της Τρίτης 5/4, σύμφωνα με το T-live, στις 9 Σεπτεμβρίου η σπιτονοικοκυρά εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος είναι καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

τις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι κα τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί.

Στη συνέχεια υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος, και τα ευρήματα δείχνουν ότι βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις ενώ εντοπίστηκε αυξημένος όγκος στη μήτρα.

Μαρτυρία καθηγητή ογκολογίας στην εκπομπή αναφέρει ότι ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς είναι μία ασθένεια που είναι εύκολο να εντοπιστεί… Δηλαδή, δεν μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα να πεθάνεις. Οπότε θεωρείται περίεργο το γεγονός πως ενώ δεν έχει καταγραφεί νωρίτερα να κάνει τέτοιες εξετάσεις, να εισάγεται στο νοσοκομείο και να πεθαίνει τέσσερις ημέρες μετά.

Σύμφωνα με το T-live είναι βέβαιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς θα ερευνηθεί σε βάθος. Ιατρικές πηγές σημείωσαν στην εκπομπή ότι η σπιτονοικοκυρά όντως εισήχθη με υψηλό πυρετό λόγω σηψαιμίας. Αναφορικά με το νεόπλασμα της μήτρας, οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι σε παλιότερη βιοψία που είχε γίνει στη γυναίκα για έναν πολύποδα που είχε στη μήτρα και στις αξονικές φαίνεται ότι είχε μία διόγκωση στη μήτρα αλλά υπήρχαν και βλάβες στον εγκέφαλο που μπορεί να είναι μεταστατικές αλλά και ο,τιδήποτε.

Πηγή:www.thetoc.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια