Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ραντεβού με την ιστορία απόψε ο ΠΑΟΚ – Αυστηρά τα μέτρα της ΕΛΑΣ



Ραντεβού με την ιστορία δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, έχοντας στο πλευρό του 30.000 φιλάθλους που θα ωθήσουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να προκριθεί στους «4» του Europa Conference League. Αυξημένη επιφυλακή στην ΕΛΑΣ, «περικυκλώνεται» η Τούμπα υπό τον φόβο επεισοδίων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ


Το τεταμένο κλίμα στη Μασσαλία και τα σκηνικά έντασης που σημειώθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη στη γαλλική πόλη οδήγησαν ΕΛΑΣ και UEFA να «φρενάρουν» το ταξίδι των φιλάθλων της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη, για την αποψινή αναμέτρηση (22.00) με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ωστόσο -και παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί των Μαρσεγέζων ακύρωσαν και επίσημα την απόβασή τους στην Ελλάδα- η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα για κάθε ενδεχόμενο, τα οποία θα εφαρμόζονται όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, από νωρίς το απόγευμα περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας θα είναι εμφανής η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, ενώ θα στηθεί κλοιός για την ομαλή άφιξη της αποστολής των Γάλλων. Δεν είναι τυχαίο που παρά την απουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, η αποψινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ χαρακτηρίζεται από την UEFA ως «αγώνας υψηλής επικινδυνότητας» και, για τον λόγο αυτόν, η UEFA έστειλε -όπως και στη Μασσαλία- δύο αξιωματικούς για τον καλύτερο συντονισμό και την εφαρμογή του σχεδίου για τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγές του Δικεφάλου επεσήμαναν ότι απαιτείται εγρήγορση και προσοχή από όλους και ότι εκτός της πρόκρισης, στόχος πρέπει να είναι να μηδενιστεί κάθε κίνδυνος τιμωρίας, που θα στερήσει από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Άλλωστε, τόσο η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί «σάλπισαν» το μήνυμα της πρόκρισης απέναντι στη Μαρσέιγ ζητώντας από τους 30.0000 φιλάθλους που θα παρευρεθούν στην Τούμπα να υποστηρίξουν τον Δικέφαλο του Βορρά με ηχητική εμψύχωση και μόνο, ώστε να επιτύχει την υπέρβαση.



Πηγή: thesstoday.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια