Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη του ΚΚΕ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης


Αντ
ιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Δελή, Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης και τα στελέχη Νίκο Γαρδίκη και Ευθύμη Δημάκη, επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και την Επισκευαστική Βάση του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) στο λιμάνι της πόλης.

Τα μέλη του ΚΚΕ στις συζητήσεις που έγιναν με τον Λιμενάρχη και τους Λιμενικούς ανέδειξαν τις θέσεις του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, τους ανταγωνισμούς και τους σχεδιασμούς μεταξύ των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και της Ρωσίας για τις σφαίρες επιρροής και την εκμετάλλευση του πλούτου της περιοχής, την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και τους κινδύνους που αυτή ενέχει, τις συνέπειες από αυτόν, το κύμα ακρίβειας που ταλανίζει τον Ελληνικό λαό στην ενέργεια, στα καύσιμα και στα είδη διατροφής.

Από την πλευρά του κόμματος τα μέλη του ΚΚΕ εξέφρασαν την πάγια στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματα των Λιμενικών με παρεμβάσεις αναφορές και ερωτήσεις στη Βουλή.

Ανέφεραν ότι τα διαχρονικά οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες και οι Λιμενικοί είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων τόσο της ΝΔ αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Τέλος κάλεσαν όσους υπηρετούν στο Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ να διεκδικήσουν μέσα από την Ένωσή τους την επίλυση των σοβαρών ελλείψεων σε μέσα και προσωπικό, προβλημάτων που δυσχεραίνουν τη διαβίωση των οικογενειών τους καθώς και την υπεράσπιση και διεύρυνση των συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων.



Πηγή:alt.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια