Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Δυτικής Αττικής με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής


Διαβάστε την ανακοίνωση:



Το προεδρείο της Ένωσης επισκέφθηκε χθες τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Λυκούργο Μπιτσακάκη τον οποίο καλωσόρισε και του ευχήθηκε κυρίως καλή τύχη και καλή δύναμη, και ο νοών νοείτω.

Ενημερώσαμε τον κύριο Διευθυντή για τα προβλήματα τον εναπομείναντων συναδέλφων στη Διεύθυνση αφού η οργανική Δύναμη της Διεύθυνσης υπολείπεται περίπου κατά πενήντα τοις εκατό παρά το διαχρονικό «ενδιαφέρον» της ηγεσίας, τόσο της πολιτικής όσο και της φυσικής.

Φανταστείτε να μην υπήρχε και ενδιαφέρον!!!

Καταστήσαμε σαφές στον κύριο Διευθυντή ότι καμία περίοδος χάριτος και ανοχής δεν υπάρχει από μέρους μας σε ότι αφορά τα δικαιώματα των συναδέλφων καθώς υπάρχει συνέχεια της διοίκησης. Η χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων, να μην επιτρέπεται η αλλαγή της υπηρεσίας παρά μόνο σε περιπτώσεις που σαφώς ορίζονται από το Π.Δ., η εγγραφή στο βιβλίο υπηρεσίας τυχόν επιπλέον χρόνου εργασίας, προκειμένου να αφαιρείται από την αμέσως επόμενη εβδομάδα, είναι θέματα στα οποία οφείλουμε όλοι πιστή εφαρμογή.

Θα ζητήσουμε να ελεγχθεί το νόμιμο τον διαταγών που αφορά την καθημερινή αφαίμαξη προσωπικού της Διεύθυνσης μας προς ενίσχυση Υπηρεσιών άλλων Διευθύνσεων καθώς κατά την άποψή μας σε μία διεύθυνση που υπολείπεται τόσο σημαντικού αριθμού συναδέλφων, πως είναι δυνατόν να συνεχίζονται αυτές οι διαταγές; Ποιος έχει δικαίωμα να παίζει με τη ζωή τόσο των συναδέλφων όσο και των πολιτών, και προφανώς δε θα ζητήσουμε τη νομιμότητα των διαταγών από την Υπηρεσία διότι όπως και ο θυμόσοφος λαός αναφέρει, κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.

Τέλος, ζητήσαμε από τον κο Διευθυντή να διατάξει τους κ.κ. Διοικητές των Υπηρεσιών του να χορηγήσουν άμεσα τις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις προτού είναι αργά για ορισμένους. Ευελπιστούμε σε αλλαγή σελίδας καθώς πρακτικές και αστοχίες του παρελθόντος γύρισαν τη Διεύθυνση σε εποχές που κανείς δε θέλει να θυμάται.





Για το Δ.Σ.


-Ο-

Πρόεδρος


ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος
 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας


ΚΡΙΚΕΤΟΣ Κ. Σπήλιος



Πηγή: easyda.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια