Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστημονικότητα, έρευνα και καινοτομία ως εργαλεία επαγγελματικής εξέλιξης του πυροσβέστη - Εκδήλωση της Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Π.Σ.


Στις εγκαταστάσεις του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων, ενός σύγχρονου κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας, την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 18.00 – 19.30 η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος θα πραγματοποιήσει Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα:

«Επιστημονικότητα, έρευνα και καινοτομία ως εργαλεία επαγγελματικής εξέλιξης του Πυροσβέστη».

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαίνοντες ομιλητές σε επίπεδο έρευνας και καινοτομίας, προερχόμενοι από το χώρο της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και της Κεντρικής Διοίκησης. Την εκδήλωση θα τιμήσει με ομιλία του και ο Διευθυντής του Γραφείου του κ. Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Μιχάλης Δρίτσας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144) φιλοξενούνται δράσεις πολιτισμού, ανοιχτά εργαστήρια, πρωτοβουλίες τεχνολογικής και κοινωνικής καινοτομίας με σκοπό να προσφέρουν νέες δυνατότητες, εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία και να βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας.




Πηγή: epayps.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια