Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΠΛΣ: Η αθλιότητα δεν έχει όριο


Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος:

Ήταν αναμενόμενο, ότι μετά την λήψη της απόφασης για πραγματοποίηση εκλογών στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. θα κηρυσσόταν πόλεμος από όλους εκείνους, που στην διάρκεια αυτής της θητείας έκαναν, ό,τι μπορούσαν προκειμένου να χτυπήσουν τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, από όλους εκείνους που οραματίστηκαν τη διάλυσή της και τη φαλκίδευση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και που έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να μην επιτευχθούν οι διεκδικήσεις μας.

Απέτυχαν σε όλες τους τις επιδιώξεις! Μείναμε όρθιοι, καθαροί και πετύχαμε πολλά!

Κανείς δεν μπορούσε, ωστόσο, να περιμένει την άθλια επίθεση, που εξαπολύθηκε κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας και μελών του ΔΣ αυτής, αφού κάποιοι μαγνητοσκόπησαν παράνομα και διέρρευσαν σε μέσα τύπου «Μακελειό», επιλεγμένα αποσπάσματα μίας ιδιωτικής συζήτησης, που έλαβε χώρα πριν την έναρξη συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία εντέχνως σχετίζονταν με ένα ειδεχθές έγκλημα. Τα εν λόγω αποσπάσματα δημοσιεύτηκαν με πηχυαίους τίτλους περί σοκ και αποτροπιασμού εξυπηρετώντας προσωπικές και εκλογικές επιδιώξεις.

Επειδή, όμως, όλη αυτή η ιστορία μοναδικό σκοπό έχει να θίξει την Ομοσπονδία και συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία σπιλώνονται αδυσώπητα στο βωμό σκοπιμοτήτων, ήρθε η στιγμή να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους:

Δεν επιδοκιμάζουμε με κανένα τρόπο οποιαδήποτε μορφή βίας πόσο μάλλον μια δολοφονία. Ούτε βεβαίως, η εν λόγω συζήτηση είχε αυτόν τον σκοπό και το περιεχόμενο, με το οποίο τεχνηέντως παρουσιάστηκε.

Και επειδή κάποιοι εμφανίζονται ως τιμητές της ηθικής και της νομιμότητας θα έπρεπε να γνωρίζουν, ότι η μαγνητοσκόπηση και αναπαραγωγή (και μάλιστα μέσω Τύπου) μίας ιδιωτικής συνομιλίας χωρίς τη συναίνεση των συμμετεχόντων σε αυτή, συνιστά ποινικό αδίκημα και παραβιάζει κατάφορα κάθε διάταξη, που αποβλέπει στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των ατόμων. Και προς τούτο, ας γνωρίζουν όσοι σπεύδουν να δημοσιεύσουν, να αναπαράξουν ή να παπαγαλήσουν τα δημοσιεύματα της ως άνω «εφημερίδας», ότι έχουν ήδη ασκηθεί ένδικα μέσα και είμαστε βέβαιοι, ότι η Δικαιοσύνη θα βρει και θα τιμωρήσει τους ενόχους.

Κανείς δεν δικαιούται να σπιλώνει ανθρώπους και να κουρελιάζει την τιμή και την υπόληψή τους, στο βωμό, οποιασδήποτε σκοπιμότητας.

Τέλος, όποιος απεργάζεται «βρώμικα» σχέδια με τόση επιμέλεια προκειμένου να διασώσει τη θέση του, θα πάρει την απάντηση των συναδέλφων, οι οποίοι και κρίση έχουν και γνωρίζουν πολύ καλά, αυτόν που εδώ και χρόνια αποτελεί τον εμπνευστή τέτοιων δόλιων σκοπών.

 



Πηγή:  neaplefsi.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια